Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@01:46:12 GMT

پیش بینی افزایش شدت کرونا در پاییز و زمستان

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۵۷۴۲

پیش بینی افزایش شدت کرونا در پاییز و زمستان

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه بر اساس پیش‌بینی‌ سازمان بهداشت جهانی احتمالا اوضاع کرونا در پاییز و زمستان بدتر خواهد بود، گفت: پس اگر با معیارهای علمی، امروز لیگ‌ فوتبال برگزار نمی‌شود، با این پیش بینی باید بگوییم که پاییز و زمستان هم برگزار نمی شود و در این صورت، لیگ‌های بعدی نیز در موعد مقرر خود برگزار نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛دکتر ایرج حریرچی با تاکید بر اینکه اولویت اصلی وزارت بهداشت در بحران کرونا، سلامت مردم است، گفت: در ثانی باید اثرات بیماری زایی و مرگ ومیر ناشی از ویروس را به حداقل برسانیم. البته قطعا اقتصاد مردم نیز برای ما مهم است و بر اساس آن تصمیم‌گیری می‌کنیم.

وی با بیان اینکه حدود ۲۸۲ هزار مرکز ورزشی وجود دارد که تعداد قابل توجهی معیشت خود را با کار در آن می‌گذرانند، تصریح کرد: ما این مسائل را درک می‌کنیم، اما مجبور هستیم کاری کنیم که اولا چرخ ویروس نچرخد، ثانیا چرخ اقتصاد مردم در حرکت باشد. ولی اگر در یک مرکز بدنسازی اتفاقی بیفتد که مراجعین و کارکنان دچار آلودگی شوند و ما مجبور شویم تعطیلی‌ها را به مدت طولانی تر اعمال کنیم، به قول سازمان بهداشت جهانی اولین تبعات بازگشایی‌های زودرس بر خود اقتصاد خواهد بود و نه بر سلامتی؛ بنابراین ما احتیاط‌های لازم را مدنظر قرار می‌هیم.

وی با تاکید بر اینکه در بسیاری از مراکز ورزشی بدنسازی استانداردهای لازم را نداریم، ادامه داد: این در حالی است که این مراکز تراکم جمعیتی بالایی نیز دارند که برای بیماری کرونا مناسب نیست. کنار هم بودن وسایل متعدد ورزشی، رختکن‌های کوچک، دوش کوچک، عدم دسترسی به تهویه مناسب و... می‌تواند سبب انتقال ویروس کرونا بویژه هنگام ورزش‌های هوازی باشد.

حریرچی افزود: هم معیشت کسانی که در باشگاه‌های ورزشی کار می‌کنند و هم انجام لیگ‌های ورزشی مد نظر ما است و بر اساس آن تصمیمات اتخاذ می‌شود. کسانی که در کمیته‌های مختلف ستاد مقابله با کرونا تصمیم‌گیری می‌کنند از دانشمندان هستند و با معیارهای علمی به مسائل نگاه می‌کنیم. از سوی دیگر دولت نیز بسته‌های معیشتی برای صنوف مختلف در نظر گرفته است.

معاون کل وزارت بهداشت در عین حال اظهار کرد: پیش‌بینی‌های ما قطعی نیست، ولی پیش‌بینی سازمان بهداشت جهانی این است که اوضاع کرونا در پاییز بدتر از خرداد و تابستان خواهد بود. این مطرح‌ترین پیش‌بینی با شانس ۵۰ الی ۷۰ درصدی است که البته ممکن هم هست به وقوع نپیوندد.

وی که در یک برنامه تلوزیونی صحبت می‌کرد، افزود: اگر با معیارهای علمی امروز می‌گوییم فوتبال برقرار نیست، باید بگوییم در پاییز و زمستان‌هم برقرار نخواهد بود. اینکه اکنون لیگ برگزار نمی‌شود به معنای آن نیست که لیگ بعدی در موعد خود برقرار می‌شود.

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: پاییز و زمستان پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۵۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • افزایش مجدد شمار قربانیان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲