Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اولین برنامه‌ای که در دانشگاه آزاد دارم، فرهنگ‌سازی است که خیلی به شخصه برای من حائز اهمیت است.

امیرعباس لشگری در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه اولویت نخست مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی اشاعه فرهنگ و اخلاق است، اظهار داشت: کشورمان از فرهنگ ایرانی و اسلامی غنی برخوردار بوده و دانشگاه و مراکز علمی هم به نوعی فرهنگ‌ساز و پرچمدار فرهنگ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری نیز دستور دادند دانشگاهها باید مراکز فرهنگی در کشور باشند و این فرهنگ ایرانی و اسلامی را متعالی کنند. اولین برنامه‌ای که در دانشگاه آزاد دارم بحث فرهنگ سازی است که خیلی برایم حائز اهمیت است. بازیکنان، اساتید هیأت علمی و نخبگان علمی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند در این بحث ایفای نقش بکنند.

* باید در زمینه ورزش فرهنگ ساز باشیم

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص فرهنگ سازی دانشگاه ها در جامعه، تصریح کرد: در کشورمان فرهنگ‌های ایثار، شهادت، مقاومت، هم نوع دوستی، احترام به بزرگتر و احترام به پیشکسوت داریم که این مرکز باید آنها را ورزشی کند. اگر گهگاه نقاط ضعفی هم در حوزه ورزش کشور می‌بینیم، باید به این وسیله پر کنیم. مراکز علمی و دانشگاهی متولی هستند و می توانند به فدراسیون ها و ورزش کمک کنند تا این فرهنگ ایجاد شود.

لشگری افزود: چه نهادی باید روی فرهنگ تماشاگران کار کند؟ درست است که باشگاهها ابتدای اسم‌شان عنوان فرهنگی دارد ولی مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی باید در کنار باشگاهها و تمام رشته ها، این فرهنگ را به صورت علمی در سیستم ورزش تزریق کند. ریاست و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به شدت دغدغه فرهنگ دارند و سعی می‌کنیم این مقوله را بیشتر تعمیم داده و یک گوشه از کار را بگیریم.

وی درباره اینکه اعضای باشگاه دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات لیگ برای سایر تیمها الگو باشند، تاکید کرد: اعضای ما باید مسائل اخلاقی و فرهنگی را در مسابقات رعایت کنند. بر همین اساس، می توانند برای تیمها و حتی تماشاگران الگو باشند. از همه دوستان که در زمینه اخلاق و فرهنگ ورزشی کارهای مفید و تجربیاتی دارند، خواهش می کنم ما را کمک کنند تا این اتفاق در یک عزم ملی روی دهد. 

* سرمایه گذاری بیشتر در ورزش همگانی

وی با اشاره اینکه اولویت دیگر مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی پرداختن به ورزش همگانی است، اظهار داشت: این مرکز سالیان زیادی است تیمهای ورزشی را در سطوح قهرمانی و حرفه ای اداره می‌کند و در این زمینه موفق عمل کرده است. باشگاه دانشگاه آزاد اسلامی توانسته انتظارات را برآورد کند ولی نباید به عنوان یک مرکز علمی و دانشگاهی، از ورزش همگانی غافل باشیم. اعضای تیمها در لیگ های مختلف نهایتاً 350 نفر هستند و در مقابل، یک تا دو میلیون دانشجو، کارکنان و اعضای هیأت علمی تعداد اندکی است. اکنون برای تیمها برنامه‌ریزی می‌کنیم که ورزش حرفه ای دانشگاه آزاد ارتقا پیدا کند اما قشر عظیمی از جامعه دانشگاه را بیشتر مدنظر قرار خواهیم داد تا ورزش همگانی را به عنوان یک فرهنگ نهادینه کنیم و در جایگاه متعالی تر از قبل نشان بدهیم.

لشگری خاطر نشان ساخت: ورزش همگانی اثرات روحی و روانی مثبتی بر کل جامعه دانشگاه آزاد اسلامی خواهد داشت و سلامت و تندرستی افراد تظمین می‌شود. البته باید علاقمندی را به وجود بیاوریم تا افراد انگیزه پیدا کنند در یک راهپیمایی خانوادگی یا فعالیت های مشابه حضور داشته باشند. در این خصوص فکر خواهیم کرد و برنامه ریزی می‌کنیم تا بیش از پیش در این بخش فعالیت کنیم.

* توانمندی ورزشی زیادی در خانواده دانشگاه آزاد داریم

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص استعدادیابی نیز گفت: مدارس سما زیر نظر دانشگاه آزاد اسلامی هستند و به نوعی به آموزش و پرورش کمک می‌کنند. از مقطع ابتدایی و متوسط اول و دوم بستر خوبی وجود دارد تا استعدادها را کشف و پرورش دهیم و در نهایت به قله حرفه‌ای که عضویت در تیم اول باشگاه است، برسند. زیاد موافق نیستم در تیم‌های باشگاهی‌مان از افرادی غیر از دانشگاه آزاد اسلامی استفاده شود چون در خود این مجموعه، اینقدر پتانسیل و توانمندی وجود دارد که تیمهای حرفه‌ای را از همین خانواده تشکیل بدهیم.

 وی ادامه داد: با پتانسیل و استعدادهای بالقوه ای که در دانشگاه آزاد وجود دارد، تلاش می کنیم بازیکنان و کادر فنی به طور کامل از این خانواده باشند. باید یک روز افتخار کنیم که در تمام باشگاهها، از بازیکن تا سرمربی، دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی باشند. 60 تا 65 درصد اعضای تیمهای ما از کارکنان، اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجویان جز بازیکنان، مربیان و بدنساز هستند و حدود 30 یا 40 درصد از بیرون مجموعه به ما کمک می‌کنند.

* سعی نداریم بازیکنی که فدراسیون پرورش داده در تیم‌مان استفاده کنیم

 لشگری در خصوص امضای تفاهم‌نامه با مدارس سما، تاکید کرد: مسابقات قهرمانی رشته‌های مختلف برگزار می‌شود و در این رقابتها استعدادهایی را انتخاب می‌کنیم و به باشگاههای خود می فرستیم تا زیر نظر اساتید و مربیان خبره پرورش بدهیم که در نهایت نفعش را دانشگاه آزاد اسلامی، جامعه ورزش و فدراسیون‌ها خواهند برد. برنامه های راهبردی و هدف ما در این طرح این است که به صورت علمی کار کنیم و ورزشکاران را به نقطه اوج برسانیم و تحویل فدراسیون مربوطه بدهیم و سعی نداریم بازیکنی که فدراسیون پرورش داده، در تیم‌مان استفاده کنیم. 

وی با اشاره به اینکه تبدیل اداره کل به مرکز باعث پیشرفت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی می شود، اظهار کرد: دکتر طهرانچی با دید ریزبینانه و تخصصی که داشتند، اداره کل ورزش را به مرکز ورزش و تربیت‌بدنی ارتقا دادند. اختیارات بیشتر به این مرکز تفویض شده که باعث می شود در واحدها و استان‌ها کارهایی را انجام دهیم که به ورزش، تندرستی و سلامت جامعه به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی کمک می کند. 

* تاسیس کلینیک سلامت در جهت خدمت به دانشگاه آزاد اسلامی 

 لشگری در خصوص تاسیس کلینیک درمانی گفت: با همکاری فدراسیون پزشکی- ورزشی، معاونت توسعه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و بیمارستان هایی که تحت پوشش هستند، قصد داریم کلینیک و پایگاه سلامت برای ورزشکاران طراحی کنیم. اکنون در حال مذاکره هستیم تا در یکی از مراکز درمانی، این کلینیک‌ها را فعال کنیم تا به جامعه دانشگاه آزاد اسلامی خدمت کنیم.

* احتمال افزایش تعداد تیمها

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در مورد افزایش تیمها در لیگ‌های مختلف، عنوان کرد: 19 تیم آقایان و بانوان در لیگ های مختلف کشور شرکت می کنند. به دستور رییس دانشگاه آزاد اسلامی، از سال گذشته شورای عالی ورزش تشکیل شد که عضو این شورا هستم. این شورا سیاست‌های کلان ورزش دانشگاه آزاد اسلامی را برنامه ریزی می کند. سال گذشته و امسال دو جلسه برگزار کردیم و حضور 19 تیم در لیگ و سوپر لیگ ها مصوب شد تا کماکان فعالیت خود را ادامه دهند. احتمال دارد در بعضی رشته ها که توانمندی خاصی داریم، یک تیم به 19 تیم حاضر اضافه شود و تعداد تیمها باشگاهی افزایش پیدا کند.

وی افزود: این موضوع بستگی به پتانسیل دانشجویان، کارکنان و مدرسان دارد که این توانمندی ورزشی در این قشر وجود داشته باشد. سپس می‌توانیم تعداد تیمها را در  لیگ یا سوپرلیگ اضافه کنیم. هم اکنون به خاطر وجود بیماری کرونا مسابقات متوقف شده و منتظر بازخورد واحدها و استان‌ها بعد از شروع مسابقات هستیم که در چه رشته‌های در کدام استان ها قدرت خوبی داریم. مگر اینکه به هر علتی فدراسیون در این یکی از 19 تیم که ما در آن لیگ شرکت داریم مسابقاتش را برگزار نکند.

* سلامتی ورزشکاران خط قرمز ستاد مقابله با کرونا در ورزش است

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون جهانی ووشو در خصوص آغاز مسابقات ورزشی تصریح کرد: بیماری جدید کرونا در سراسر جهان پراکنده شده و هنوز اطلاعات کافی از این بیماری نداریم. احتمال دارد در فصل پاییز نیز دوباره شیوع بیماری را داشته باشیم. بر همین اساس با تصمیم‌گیری وزارت ورزش، وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی و ستاد مبارزه با کرونا در ورزش، استان های قرمز و سفید تعیین شدند تا باشگاهها و اماکن ورزشی بازگشایی و تمرینات با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود. منتها هنوز مجوز آغاز مسابقه‌ داده نشده و فقط لیگ برتر فوتبال بدون تماشاگر راه اندازی خواهد شد. 

وی ادامه داد: برگزاری مسابقات قطعاً با نظر ستاد ملی مقابله با کرونا در کشور که متولی‌اش وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی و وزارت ورزش است، در حال  برنامه ریزی بوده تا ورزش تعطیل نشود چون یک عده از این مسابقات ارتزاق می‌کنند. این ستاد تلاش دارد در مرحله اول سلامت ورزشکار حفظ شود و به هر علتی اگر سلامتی ورزشکاران مخدوش شود، آن را تعطیل خواهد کرد چون سلامتی ورزشکار خط قرمز این ستاد است.

لشگری با اشاره به اینکه در فوتبال کار اصولی انجام شده است، تاکید کرد: از تمام اعضای تیمهای لیگ برتر تست کرونا گرفته شده و آنهایی که مثبت بوده، جداسازی کردند و بقیه بازیکنان و کادر با رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل بهداشتی تمریناتشان را شروع کرده‌اند. تمام مسائل بهداشتی به تمام تیمها اطلاع داده شده است. 

* آمار کرونا رو به افزایش باشد، مسابقات را متوقف خواهیم کرد

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: لیگ برتر باید بدون تماشاگر باشد. تمام فضای رختکن، سرویس بهداشتی و محل دوش، ضدعفونی و پلمپ می شود. اعضای تیم چند روز قبل از مسابقه تست کرونا می دهند و در حین مسابقه ورزشکاران با یکدیگر دست نخواهند داد. هم اکنون نظارت اصولی در فوتبال وجود دارد. در این زمینه افسران سلامت آموزش دادیم که هر یک از آنها مسئول یک تیم لیگ برتری هستند. اگر بیماری در تیمی وجود داشته باشد، جلوی تمرین آن گرفته خواهد شد و کاملا تحت نظر قرار می گیرند.

لشگری خاطرنشان کرد: اگر مشکلی ایجاد نشد، چه لزومی دارد تا جلوی این مسابقات را بگیریم؟ مگر می شود تمام فعالیت کشور را متوقف کنیم؟ مردم به شدت در مراکز تجاری حضور دارند و رفت و آمد می‌کنند. این شرایط را با یک مسابقه فوتبال مقایسه کنید. در یک مسابقه 100 نفر در یک ورزشگاه حضور دارند و سعی داریم این تعداد را کمتر کنیم. اگر ببینیم آمار کرونا در یک رشته رو به افزایش است، مسابقات را متوقف خواهیم کرد.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه آزاد فرهنگ ورزش ورزشی ورزش دانشگاه آزاد فرهنگ ورزشی مرکز ورزش و تربیت بدنی لشگری کرونا رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ورزش همگانی برنامه ریزی هیأت علمی اعضای تیم استان ها رشته ها حرفه ای لیگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۷۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان در جذب شهروندان به ورزش خلاقانه عمل کند

سعید پناه‌آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم گسترش زیرساخت‌های ورزشی در سطح همدان اظهار کرد: یکی از وظایف قانونی شهرداری‌ها در امر نشاط اجتماعی گسترش ورزش با ایجاد زیرساخت‌های ورزشی در سطح شهر است.

وی افزود: شهروندان بیشترین حضور را در بوستان‌ها دارند و باید لوازم ورزشی، چمن مصنوعی و ابزار نوین ورزشی توسط شهرداری در آنها نصب و ایجاد شوند.

رئیس ورزش‌های همگانی شهرستان همدان با بیان اینکه شهرداری همدان باید گام‌های بلندی در این زمینه بردارد، گفت: خوشبختانه در چند سال اخیر چمن‌های مصنوعی خوبی در بوستان‌های همدان ایجاد شده است.

پناه‌آبادی خاطرنشان کرد: ما نیاز به اقدامات خلاقانه برای جذب شهروندان به ورزش داریم در بوستان‌های بسیاری از شهرهای کشور با رنگ‌آمیزی و نورپردازی مناسب فضاهای ورزشی خوبی ایجاد شده که شهرداری همدان باید در این زمینه الگوبرداری کند.

وی با بیان اینکه ورزش مهم‌ترین شاخصه در بحث نشاط اجتماعی است، بیان کرد: شهرداری‌ها بازوی توانمند هیئت‌های ورزش همگانی هستند و ما انتظار زیادی از شهرداری همدان در بحث گسترش ورزش داریم.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان همدان عنوان کرد: نیاز است در بلوار ارم، تپه عباس آباد، گنجنامه و بوستان‌های شهر گذر سلامت و تندرستی برای شهروندان همدان ایجاد شود.

وی با بیان اینکه بلوار ارم همدان بیشترین جاذبه را برای مردم همدان دارد، بیان کرد: چند هزار نفر از مردم اکثر روزهای هفته و به ویژه تعطیلات آخر هفته در بلوار ارم پیاده‌روی پیدا می‌کنند باید یک جاذبه ورزشی در این منطقه با رنگ‌آمیزی جذاب شهرداری همدان برای جذب شهروندان به ورزش ایجاد کند.

وی افزود: نورپردازی با جذابیت بالا، ایجاد گذر سلامت و تندرستی با نصب ابزارهای نوین ورزشی، ایستگاه دوچرخه‌سواری و برگزاری جشنواره‌های ورزشی می‌تواند به جذب خانواده‌های همدانی به ورزش کمک کند.

وی با بیان اینکه شهرداری همدان باید در تمام سطح شهر زیرساخت‌های ورزشی ارزان و در دسترس ایجاد کند، گفت: محله‌محور کردن ورزش نیز یکی از نکات مهم برای سلامتی جسمی و روحی شهروندان است.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان همدان عنوان: این آمادگی را داریم که در توسعه و رشد ورزش در تمام زمینه‌ها با شهرداری همدان همفکری و همکاری کنیم.

پناه‌آبادی با بیان اینکه هدف ما جذب بیش از ۵۰ درصد خانواده‌های همدانی به ورزش است، بیان کرد: امروز همدان در کشور یکی از استان‌های صاحب نام در ورزش‌های همگانی است.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان همدان افزود: تمام ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی ما از بالاترین نقطه تا پایین‌ترین نقطه همدان فعال بوده و همه روزه بانوان و آقایان ورزش می‌کنند که در کشور کم‌نظیر است.

پناه‌آبادی با بیان اینکه تمام دستگاه‌ها در بحث توسعه ورزش همگانی وظیفه دارند، بیان کرد: از فرماندار همدان می‌خواهیم با نوشتن یک اساسنامه از جزیره‌ای عمل کردن دستگاه‌های مختلف در بحث ورزش همگانی جلوگیری کنند.

وی عنوان کرد: باید ورزش همگانی با محوریت هیئت ورزش‌های همگانی انجام شود و هر اداره و دستگاهی برای خود همایش‌های مختلف پیاده‌روی و ورزشی برگزار نکند.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان همدان در پایان افزود: نگاه و دیدگاه هادی سبزواری ریاست استان در توسعه و رشد ورزش همگانی در بیش از یک دهه اخیر بسیار تأثیرگذار بوده است.

کد خبر 6092629

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • شهرداری همدان در جذب شهروندان به ورزش خلاقانه عمل کند
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه